Trouwalbums

Handgemaakte trouwalbums, talloze mogelijkheden

Jullie droombruiloft verdient een mooi trouwalbum, een tastbare herinnering! Samen op de bank een prachtig fotoalbum doorbladeren geeft een hele andere beleving dan wanneer je naar een computerscherm kijkt. 

Je kunt het meenemen naar familie en vrienden of jaren later aan je (klein)kinderen laten zien. Het pakket dat ik aanbied is inclusief één groot trouwalbum (30×30, 60 pagina’s!) plus twee bonus albums (20×20, 60 pagina’s, kopie van het grote album). Die bonus albums zijn bedoeld om weg te geven aan bijvoorbeeld je ouders.

Hoe ga ik te werk? Nadat ik jullie alle honderden, bewerkte, digitale foto’s heb gestuurd (groot formaat / zonder watermerk) zoeken jullie ongeveer 100 foto’s uit. Ik maak dan een opzet voor het trouwalbum (binnen een week) en jullie geven aan wat er eventueel moet worden aangepast. 

Van begin tot eind hebben jullie inspraak in de vormgeving en materiaalkeuze.  Pas op het moment dat jullie helemaal tevreden zijn gaat het naar de drukker en kom ik het daarna persoonlijk bij jullie afleveren.

 

trouwalbum mogelijkheden

Wil je een foto op de cover? of liever alleen een tekst? Acryl cover of een voorkant van leer of hout? Glanzend papier of mat? Geen probleem,  keuze genoeg! Ik laat graag alle mogelijkheden zien tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek bij jullie thuis.

 

Koylab
Video afspelen over Koylab

trouwalbums worden handgemaakT

KOYLAB, PORTUGAL

Alle trouwalbums die ik lever worden handgemaakt door een team van enthousiaste professionals. De albums zijn volledig vlakliggend en de foto’s lopen naadloos in elkaar over. 

Neem vrijblijvend contact op voor een afspraak bij jullie thuis of op een andere locatie.

Loading...