Trouwreportage

Trouwreportage Oegstgeest

Onze trouwreportage: hoe gaat dat in zijn werk?

Het is jullie trouwdag en jullie staan in het middelpunt. Ik leg deze bijzondere dag graag vast zoals die is: een trouwreportage op een journalistieke manier. Uiteraard staan jullie wensen centraal.

Niet urenlang poseren, maar wel foto’s van jullie samen op een plek waar jullie blij van worden. 

Je wilt natuurlijk geen mensen om je heen op je trouwdag waar je je niet bij op je gemak voelt. Daarom kom ik van tevoren graag bij jullie langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. We bespreken dan jullie ideeën over de trouwdag en ik laat meer van mijn werk zien.

Valt de keuze op mij? dan zetten we de afspraken op papier. We hebben voor de bruiloft opnieuw contact met elkaar en ik bezoek van tevoren de locaties. En dan…

Bruidsreportage Delft

Kom ik op de dag zelf ruim op tijd en met een goed humeur naar jullie toe. Is jullie bruiloft ver weg? Dan slaap ik de nacht daarvoor in de buurt want ik wil het feest natuurlijk niet missen! 

Na afloop zorg ik ervoor dat jullie binnen 24 uur een “voorproefje” ontvangen van 15-20 foto’s die een indruk geven van jullie trouwreportage. De rest van de honderden, bewerkte en geslaagde foto’s ontvangen jullie binnen 2-3 weken. Niet alleen op usb-stick maar ik zet ze ook op een beveiligde website zodat jullie ze makkelijk kunnen delen met wie je maar wilt.

En dan begint de napret! Jullie zoeken ongeveer 100 foto’s uit en dan maak ik binnen een week een opzet voor het trouwalbum. We bespreken de mogelijkheden van de albums bij jullie thuis en ik plaats de bestelling bij de drukker. Na 3 weken worden de albums persoonlijk bij jullie thuis afgeleverd.

FAQ

Ik woon in Leiden maar werk (inter)nationaal. 

Binnen 24 uur ontvangen jullie een “voorproefje”. Meestal zo rond de 15-20 foto’s die een eerste indruk geven van jullie trouwdag. Binnen 2-3 weken krijgen jullie de rest van de foto’s. Deze zijn bewerkt, op hoge resolutie en zonder watermerk.

Nadat jullie de foto’s hebben ontvangen, zoeken jullie ongeveer 100 foto’s uit. Met die foto’s ga ik aan de slag en maak ik een opzet voor het trouwalbum. Jullie geven aan wanneer jullie tevreden zijn met het resultaat en dan gaat het naar de drukker. Het ligt er dus ook een beetje aan hoe snel jullie de uitgezochte foto’s aan mij doorgeven en hoe snel jullie reageren op het concept-album. Zodra de bestelling is geplaatst bij de drukker duurt het 2-3 weken voordat de albums binnen zijn. Ik kom het dan persoonlijk zo snel mogelijk brengen.

Ja, dat is zeker mogelijk. Elk stel heeft eigen ideeën over een loveshoot en wat ze met de foto’s willen doen. Gewoon voor de lol of misschien voor jullie huwelijksaankondiging? In de buurt van Leiden of gaan we naar Parijs? Vertel wat jullie in gedachten hebben en dan komen we er wel uit wat de prijs betreft.

Ja, dat is zeker mogelijk. Mirjam Suijten en ik werken al jaren samen en voor meer informatie over twee fotografen op je bruiloft kan je kijken op onze gezamenlijke website: www.trouwfotografie.org

Laat mij weten wat de trouwdatum is en dan vertel ik of ik beschikbaar ben. Ik kom daarna bij jullie langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Uiteraard neem ik dan voorbeeldalbums mee. Na het gesprek laten jullie weten of jullie met mij verder willen als trouwfotograaf.

Journalistiek, met een aantal geposeerde momenten. Uiteraard alleen als jullie dat willen. Ik leg jullie trouwdag vast zoals die is. Geen kleurfilters of lange poseersessies. 

Ja, zoals elke professional zou moeten zijn!

Ja,geen probleem en altijd weer erg leuk om te doen. Vraag naar de mogelijkheden. Reistijd wordt niet in rekening gebracht en overige reiskosten zijn zeker bespreekbaar. Soms kan ik reizen combineren en hoef ik niet alle kosten door te berekenen. 

Dat ligt aan het aantal uren dat jullie mij boeken. Bij 6 uur fotografie mag je zeker uitgaan van 300-350 foto’s. Meestal zijn het er meer.

Neem vrijblijvend contact op

Loading...