Een drone op de bruiloft

Een drone op de bruiloft

Een drone op de bruiloft kan net iets extra’s toevoegen. Bijzondere groepsfoto’s bijvoorbeeld en hoe leuk is het om luchtfoto’s te hebben van jullie prachtige trouwlocatie? 

Het is van te voren wel belangrijk om een aantal zaken te bespreken want een drone mag niet overal vliegen. Het kan ook zijn dat er speciale toestemming nodig is en daarnaast is dronefotografie ook weersafhankelijk. Opstijgen tijdens een regenbui is niet mogelijk.

Vinden jullie een drone op de bruiloft leuk? laat het weten! Er zijn geen extra kosten aan verbonden.

Een drone op de bruiloft

Deze foto van het bruidspaar in hun sloep in Leiden is gemaakt met een drone. Het is één van de voorbeelden van de vele mogelijkheden. Ook tijdens een fotoshoot is van alles mogelijk. Heb je zelf een idee? laat het vooral weten! 

Uiteraard zal ik er voor zorgen dat niemand gevaar loopt want dat heeft mijn hoogste prioriteit. De drone weegt minder dan 250 gram en voldoet aan alle eisen en regelgeving van de overheid.

Veel bruidsparen vinden het leuk om inspiratie op te doen. Op ThePerfectWedding bijvoorbeeld of op Pinterest Heb je een bepaald idee? Vertel het me want ik denk graag met jullie mee! Willen jullie een vrijblijvend kennismakingsgesprek of hebben jullie een vraag? Neem dan contact met mij op. Dat kan via Whatsapp, per email of telefonisch.

Loading...